Inzake Kunst
Image default
Mode en Kleding

Naar de camping met kinderen, de leukste tips

Naar de camping met kinderen, de leukste tips 

Leuk! Jullie gaan met zijn allen naar de camping! Zeker met kinderen erbij kan dit een superleuk uitje zijn waar je een hele tijd naar uit kunt kijken. Opa en oma zijn er al helemaal klaar voor om jullie daar te ontvangen zodat jullie met zijn allen het naar de zin zullen hebben maar wat neem je nu zelf eigenlijk nog allemaal mee?

Wat neem je mee naar de camping?

Heel veel hoef je niet mee te nemen want opa en oma hebben natuurlijk al van alles daar maar met kinderen erbij is het toch handig om een grote rugzak mee te nemen waarin je nog wat spullen stopt. Aangezien jullie blijven slapen heb je dan in ieder geval schone kleren nodig voor jullie allemaal zodat jullie de volgende dag weer schoon en fris zijn. Ook verzorgingsspullen zijn wel handig om mee te nemen. In ieder geval tandenborstels en tandpasta en een douchegel zal zeker nodig zijn.

Voor de kinderen een extra setje kleren. Vaak kunnen ze op de camping lekker spelen en tja, dan blijven ze natuurlijk niet schoon! Neem ook wat badkleding mee voor het geval het lekker weer is en jullie naar een zwembad gaan of leuke waterspelletjes gaan doen met elkaar. Je kunt dan beter nat worden in je zwemkleding als dat je straks een hele waslijn hebt met natte shirts en korte of lange broeken.

Kamperen op de camping

Blijven jullie kamperen op de camping dan is het handig om een nachtlampje kind mee te nemen zodat je kind niet in het donker ligt in de tent. Zeker in de gebieden waar een camping zit, dit is vaak in de bossen, kan het echt aardedonker zijn. Wanneer je kind dan ook nog eens naar het toilet moet heeft het echt wel een lampje nodig.

Tussendoor toch nog even werken?

Mocht je tussendoor toch nog even werken op je laptop dan doe je er goed aan om die in een castelijn en beerens laptoptas te doen zodat je laptop goed beschermd is. Zorg ervoor dat je niet te lang gaat zitten werken want tenslotte is het jullie weekendje camping.

Eigenlijk hoef je dus helemaal niet zoveel mee te nemen als je maar goed bedenkt wat nu het meest belangrijke is. Waar het uiteindelijk om draait is dat jullie samen een leuke tijd hebben en daar zijn geen spullen voor nodig.