Inzake Kunst
Image default
Woningen

Je servies beschermen met inpakpapier

Veilig verhuizen met voldoende inpakpapier
Leuk dat jullie mijn blog weer lezen. Vandaag geef ik was tips over verhuizen. Uit onderzoek blijkt dat verhuizen in de top 3 meest stressvolle gebeurtenissen in iemands leven is. Eén van de dingen waar mensen bang voor zijn is natuurlijk dat er zaken zullen beschadigen tijdens de verhuizing. Maar met de juiste voorbereiding is deze angst niet nodig. Wat betreft het servies kunt u veel ellende besparen door dit goed in te pakken. Zet servies nooit zomaar in een verhuisdoos, maar pak dit altijd goed in met voldoende verhuispapier.

Hoe je servies écht goed inpakt
Maak altijd een dik “matras” van inpakpapier op de onderkant van de doos. Dit zorgt ervoor dat als je de doos per ongeluk hard neerzet de inhoud wordt beschermd. Dit biedt natuurlijk ook bescherming als de doos valt. Als je klaar bent met het maken van de beschermlaag, ga je alle glazen stuk voor stuk inpakken. Rol de glazen luchtig in een vel inpakpapier. Veel mensen maken de fout door al het inpakpapier in het glas te proppen, maar dat heeft natuurlijk helemaal geen zin. Hieronder staat een handig filmpje waarbij je kunt zien hoe je het servies in moet pakken. Denk er niet te makkelijk over, want voor je het weet is al je servies kapot. Dat zou natuurlijk erg zonde zijn. Beter neem je dus even de tijd je servies zorgvuldig in te pakken.

Hoeveel inpakpapier nodig?
Een gemiddelde woning gebruikt ongeveer 4kg inpakpapier. Natuurlijk loopt dit heel erg uiteen. Een student heeft vaak minder verhuispapier nodig dan een villa vol met kristalglas.

Gebruik geen kranten
Het is vaak verleidelijk om oude kranten te gebruiken in plaats van inpakpapier. Het nadeel hiervan is echter dat de inkt vaak afgeeft. Het resultaat van je zuinigheid is dan dat al je servies smerig is. Als je het leuk vindt om na je verhuizing nog even 10x je vaatwasser in en uit te ruimen is het natuurlijk wel een optie om op inpakpapier te bezuinigen.

https://verhuisdozen.store/

Gerelateerde artikelen

Het perfecte ligbad koop je hier

Dit bedrijf maakt zowel de zonwering als de veranda voor uw woning in Eindhoven

Verdeel de warmte als u uw CV op een houtkachel laat aansluiten