Inzake Kunst
Image default
Bedrijven

Wat doet EMDR in Apeldoorn?

Het is om te beginnen niet echt duidelijk hoe dat volledig te werk gaat. Maar in Apeldoorn hebben er aardig wat mensen er baat bij. Daarom worden onze diensten warm aanbevolen. De wetenschap neemt aan dat door de auditieve of visuele stimulatie het werkgeheugen in de hersenen als het ware “overbelast” wordt, waardoor “vergeten” wordt gestimuleerd.door de bilaterale stimulatie de linker- en rechterhersenhelft optimaal met elkaar gaan samenwerken waardoor verwerking kan plaatsvinden. EMDR in Apeldoorn combineer ik met andere therapievormen zoals hypnotherapie en kort oplossingsgerichte psychotherapie. In mijn publicatie “De angstige docent” .

Op welke manier kun je het trauma verwerken?

In EMDR Apeldoorn hebben we een speciale manier ontwikkeld om daar het beste uit te halen. We maken gebruik van EMDR gecombineerd met hypnotherapie en EFT (Emotional Freedom Techniques).EFT wordt ook wel de Tearless Trauma Technique genoemd. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat gevoelens je overspoelen en de sessies te heftig voor je zullen zijn. Voor de behandeling van angst, trauma en verlies komen mensen van ver buiten Apeldoorn naar ons praktijk. Zoals u leest staan we voor veel open en kunnen u bijstaan met elk traumatische ervaringen die u opgedaan heeft. EMDR in Apeldoorn is gewoon de beste plaats voor de juiste behandeling.

Nieuwsgierig geworden naar onze behandelingen?

Breng een bezoekje aan onze website. U krijgt daar de basis informatie die we aan te bieden hebben. Waar we open voor staan en wat u van ons kunt verwachten. EMDR in Apeldoorn weet waar die voor staat en u kunt ook verwachten dat u geholpen van ons terug verteld.