Inzake Kunst
Image default
Gezondheid

Deze professionele burn-outcoach helpt mensen in Tilburg

De meest voorkomende burn-out is een gevolg van te hard werken of aanhoudende emotionele stress. Wanneer nachtrust, eetgewoonten en lichaamsbeweging langdurig aan de kant worden gezet voor werk of een relatie, dan gaat het op de lange termijn meestal mis omdat aangetaste reserves niet meer aangevuld worden. De enige manier om hieruit te komen, is door nieuwe, gezondere gewoontes te vormen die passen bij wat de persoon in deze fase van het leven wil en nodig heeft. Bij Leefbewust vind je een burn-outcoach in Tilburg die daarbij kan helpen.

Een coach helpt om levensvragen op te lossen

Dit bedrijf is ontstaan uit een samenwerking tussen Elian Krekels en John Theloosen. Zij werkt met het lichaam en hij richt zich meer op de structuren van de geest. Mensen komen naar hem toe als ze er zelf niet meer uitkomen. Hij helpt je om te zien waardoor je leven niet lekker loopt. Samen leren jullie over jouw valkuilen en ontdekken manieren waarop het beter kan. Als lifestyle- en burn-outcoach in Tilburg kan John je begeleiden bij het terugvinden van jezelf.

Een fasciatherapeut helpt je om blokkades in je lichaam te openen

Door lichamelijk letsel, trauma of een slechte houding kunnen er blokkades ontstaan in de fascia die pijn en andere problemen veroorzaken. Tijdens het werk met Elian worden verschillende technieken ingezet die de fascia helpen om weer goed te functioneren. Daarbij kunnen trauma’s loskomen en geïntegreerd worden. Het is ook waarschijnlijk dat de geest en het lichaam nieuwe manieren leren om te bewegen en te leven zonder pijn en spanning.

Professionals verwijzen je door als je beter af bent bij iemand anders

John en Elian hebben veel kennis van zaken en zijn onderdeel van een groot netwerk van therapeuten die jouw levenskwaliteit willen verbeteren. Als zij merken dat je niet kunt worden geholpen door een lifestyle- en burn-outcoach of een fasciatherapeut dan kunnen ze je wel doorsturen naar iemand anders in Tilburg die je wel kan helpen. Benader deze therapeuten als je graag wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

https://www.leefbewust.nl/