Inzake Kunst
Image default
Gezondheid

Dry needling in Veenendaal door vakkundig opgeleide fysiotherapeuten

Het gebruik van naalden bij specifieke aandoeningen die binnen fysiotherapeutische centra worden behandeld is in Nederland in opkomst. Voor dry needling nabij Veenendaal bent u aan het juiste adres bij Fysiotherapie Beatrixpark, de grootste fysiotherapeutische praktijk in de omgeving van Veenendaal. De veilige en efficiënte behandeltechniek wordt steeds vaker, maar nog lang niet overal aangeboden. Terwijl hij in landen als Canada al tientallen jaren onderdeel is van de reguliere fysiotherapie. Door het KNGF is dry needling sinds 2007 geaccrediteerd.

 

 Behandeling door BIG-geregistreerde therapeuten

Bij de grootste praktijk voor fysiotherapie in de omgeving van Veenendaal zijn diverse behandelaren werkzaam die deze vorm van therapie kunnen uitvoeren. Dry needling in de buurt van Veenendaal kan worden gestart na een verwijzing door de huisarts, maar u kunt ook op eigen initiatief de praktijk bezoeken. Een verwijsbrief is geen vereiste meer voor een fysiotherapeutische behandeling, of het nu om fysiotherapie bij diabetes of dry needling in regio Veenendaal gaat. De behandelaren zijn stuk voor stuk BIG-geregistreerd. U begint altijd met een introductieafspraak.  

 Het aanbod van de grootste fysiotherapiepraktijk van deze regio

Behalve deze behandeltechniek, die bij spiergerelateerde problemen wordt ingezet, kunt u bij Fysiotherapie Beatrixpark ook terecht voor tal van andere behandelsoorten. Zo wordt er onder andere fysiotherapie bij diabetes aangeboden, maar ook fysiotherapie bij zwangerschap, ademtherapie, manuele therapie, neurorevalidatie, ontspanningstherapie en geriatriefysiotherapie.

 Fysio Fitness

Behalve het volgen van behandelingen kunt u bij de praktijk ook aan Fysio Fitness doen. Dit is een verantwoorde manier van trainen waarbij veel apparatuur wordt gebruikt. Hoeveel ervaring u met sporten heeft, speelt geen enkele rol. Fysio Fitness kan een aanvulling op een fysiotherapeutische behandeling zijn, maar dat hoeft niet. Het kan ook preventief worden ingezet. Het is niet als bij fysiotherapie bij diabetes een groepsaangelegenheid, maar vindt wel in een gemeenschappelijke ruimte plaats. Overigens zijn groepstrainingen, net als personal training, wel mogelijk.