Inzake Kunst
Image default
Industrie

Chroom-6 en andere gevaarlijke stoffen laat u saneren door een professional

Heeft u te kampen met diverse gevaarlijke stoffen bij u op de werkvloer? Dan is het van belang dat u hiervoor een specialist inschakelt. Ontdek bijvoorbeeld eens wat Gom Specialistische Reiniging voor u kan betekenen. Dit bedrijf beschikt over ervaren professionals die uw pand op nauwkeurige wijze reinigen. U benadert hen bijvoorbeeld als u de stof chroom-6 wilt saneren of voor een dieselmotoremissie. Al meer dan vijftig jaar behoort een specialistische schoonmaak op maat tot hun werkzaamheden; u bent dus verzekerd van vakwerk van ervaren specialisten. Het is daarom zeker een goed idee om deze reinigingsspecialisten in te schakelen. Wat doen zij vooral? Dan leest u hier.

Chroom-6 is een levensgevaarlijke stof

Het saneren van chroom-6 is een van de specialiteiten van Gom Specialistische Reiniging. Chroom-6 is een carcinogene stof die op de CMR-lijst staat, omdat het enorme schade kan toebrengen. Deze stof wordt opgenomen in de huidcellen en zorgt mogelijk voor beschadiging van de huidcellen of zelfs kanker. Daarom is chroom-6 saneren bittere noodzaak voor de bescherming van werknemers en gebruikers.

Een dieselmotoremissie laat u verwijderen volgens alle vereisten

Dat dieselmotoren niet bepaald gezond zijn, is geen geheim. De uitlaatgassen van dieselmotoren, ook wel de dieselemissie genoemd, bevatten namelijk stoffen die erg slecht zijn voor mensen. Een dieselmotoremissie is een mengsel van gassen, dampen en vaste deeltjes en een gedeelte hiervan is toxisch en tevens kankerverwekkend. Vooral roet, zware metalen en enkelvoudige aromaten zorgen hiervoor. Het verwijderen van een dieselmotoremissie is daarom van enorm belang. De vakmensen van Gom Specialistische Reiniging doen dit graag voor u. Zij reinigen al uw oppervlakken op de juiste wijze en zorgen dat dit volgens alle vereisten gaat.

Ga in gesprek met de professionals

Heeft u interesse in de mogelijkheden voor een specialistische schoonmaak bij u op de werkvloer? Ga dan in gesprek met een van de professionals van dit bedrijf. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden om chroom-6 te saneren, een dieselmotoremissie te laten verwijderen of andere schoonmaakdiensten die zij leveren. Heeft u vragen? Stel ze dan door gebruik te maken van de contactmogelijkheden op hun website.