Inzake Kunst
Image default
Woning en Tuin

Bootstoffering voor ieder interieur

Steeds meer mensen kiezen voor de gespecialiseerde dienstverlening van stoffeerderij Calypso. En dat is helemaal niet zo vreemd. Dit bedrijf heeft ruim twintig jaar ervaring en een speciale locatie voor jacht- en scheepsstoffering. Wat voor boot u ook heeft, u bent met bootstoffering door deze stoffeerderij altijd verzekerd van maatwerk. Hierbij wordt altijd gekeken naar verschillende factoren die invloed hebben gehad. Denk hierbij aan intensief gebruik, weersinvloeden en de tijd. Voorkom verdere slijtage aan leer of stof van boorstoffering en neem vandaag nog contact op met stoffeerderij Calypso. De medewerkers van dit bedrijf voorzien u graag van een passend advies voor uw boot.

Kies uit twee locaties als u langskomt voor bootstoffering

Stoffeerderij Calypso is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in de regio van Zwolle. U bent van harte welkom op een van de twee toplocaties. Hierdoor kan deze stoffeerderij klanten uit Zwolle, Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk uitstekend van dienst zijn. Het kiezen van nieuwe bootstoffering is echter een lastige keuze. Laat u daarom uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Gaat het om buitenmeubels voor uw boot? In dat geval profiteert u van leer en kunstleer dat bestand is tegen bijna alle weersinvloeden. Vragen over bootstoffering kunt u alvast telefonisch stellen.  

Bootstoffering en maatwerk meubelen in het eigen atelier

Naast bootstoffering kan dit bedrijf in het eigen atelier een meubel op maat voor u realiseren. Hiermee benut u de ruimte van uw boot optimaal. Of het nu gaat om een kleine boot of een groot jacht, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Stoffeerderij Calypso beschikt over een divers aanbod aan materialen en kleuren, zodat het interieur van uw boot perfect kan worden nagemaakt. Uw boot verdient toch ook het beste? U bent in alle gevallen verzekerd van duurzame jacht- of scheepsstoffering, volledig afgestemd op gebruik in de watersport of scheepvaart. Wat uw wensen ook zijn, u bent er altijd van verzekerd dat het eindresultaat door een ringetje te halen is.