Inzake Kunst
Image default
Woning en Tuin

Verschillende stijlvolle Italiaanse tegels bij de specialist

Kan uw huidige woning wel een opknapbeurt gebruiken? Of bent u verhuisd naar uw nieuwe droomwoning? Maak de woning dan helemaal naar wens door de ruimtes opnieuw te betegelen. Wilt u nieuwe tegels leggen in uw badkamer, keuken, woonkamer of terras? Of wilt u de wanden opnieuw laten betegelen? De Italiaanse tegels van Intertegel zijn voor iedere ruimte een echte aanwinst. Bij de specialist vindt u een divers aanbod tegels, waardoor u altijd de tegel vindt waar u naar op zoek bent. U vindt ze in diverse kleuren, materialen en structuren. Haal hoogwaardige Italiaanse tegels zoals Kronos of Imola tegels in huis die volledig aansluiten bij uw wensen.

Creëer een authentieke sfeer met Kronos tegels

Bent u al bekend met Kronos tegels? Kronos is een Italiaanse fabriek die zicht richt op keramiek. Sinds 1980 bestaat de Kronos fabriek, wat ze zeer ervaren maakt. De kwaliteit en de uitstraling van deze tegels zijn uniek, wat ze erg gewenst maakt voor het hogere segment. Benieuwd naar deze tegels? Bekijk dan eens het assortiment van Intertegel, waar u een prachtige serie tegels ziet die Kronos in zijn collectie heeft. Denk bijvoorbeeld aan de Kronos Namur, Kronos Vintage, Kronos Terramare en Kronos Woodside. Op zoek naar andere tegels? Ook vindt u bij Intertegel een ruim assortiment aan Imola tegels en andere Italiaanse tegels.

Voor welke kleur Italiaanse tegels kiest u?

Voor allerlei soorten Italiaanse tegels gaat u naar Intertegel. Bij deze specialist vindt u een breed aanbod aan Kronos tegels, Imola tegels en andere Italiaanse tegels. Het uitzoeken van nieuwe tegels voor binnen en buiten is iets om goed over na te denken. U wilt immers prachtige tegels in huis halen die lange tijd mee gaan. U wilt jaren met de tegels kunnen doen! Wanneer u naar Intertegel gaat, kunt u het ruime aanbod aan tegels eenvoudig in de showroom bekijken. In de ruime showroom zijn tegels te vinden voor ieder budget. Laat u adviseren en haal de mooiste Italiaanse tegels in huis.