Inzake Kunst
Image default
Woningen

Offertes ramen en deuren

BALKONDEUR AANPASSING.
De balkonunit bestaat uit een PVC-kozijn met dubbele beglazing en een kunststof deur. Tijdens het gebruik kunnen er situaties ontstaan ​​waarin u de handgreep moet verstellen of de vleugel strakker moet sluiten, de druk van bovenaf moet verhogen. Als u stapsgewijze instructies heeft, kunt u uw eigen horizontale aanpassing maken en de hardware vastdraaien. Daarom zullen we overwegen hoe we een plastic balkondeur met onze eigen handen kunnen verbouwen. Meestal is een dergelijke procedure nodig: wanneer de structuur zakt; met een slechte druk in het midden; met losse stop en tocht; als de hendel niet volledig draait; als er aanzienlijke inspanningen nodig zijn om te sluiten. Wat heb je nodig om een ​​balkondeur aan te passen? Om de opening aan te passen, elimineert u de scheefstand van de plastic eurodeur, past u de fittingen aan, u hebt het volgende gereedschap nodig: een set verschillende soorten schroevendraaiers; Inbussleutels; tang. Je hebt ook doekjes nodig om vuil en smeermiddel voor mechanismen te verwijderen.

Drukregeling.
Aanpassing van de druk van de metalen kunststof deur wordt uitgevoerd rekening houdend met het seizoen, in de winter moet deze dichter zijn. Stel hiervoor aan de scharnierzijde in: Hoogte. Trek de onderste scharnieren omhoog om ze af te stellen. Het deksel moet worden verwijderd om vrije toegang tot de middelste schroef te krijgen. Als je met de klok mee draait, komt het canvas omhoog – er tegenaan. Om het mes naar links of rechts te bewegen, verwijdert u de plug om toegang te krijgen tot de stelschroef. Voor een gelijkmatige verplaatsing worden alle schroeven gelijkmatig aangedraaid, in het geval van doorzakken van de baan worden de bovenste elementen meer vastgedraaid. De deurgreep aanpassen Het meest voorkomende defect – het losraken van de handgreep, kan door uzelf worden geëlimineerd volgens het volgende schema: wrik voorzichtig met een scherp voorwerp aan de decoratieve strip op het canvas; draai het kussen 90 graden; draai de bevestigingen voorzichtig vast met een schroevendraaier en gebruik geen overmatige kracht; plaats het deksel terug in zijn oorspronkelijke positie. Als deze procedure het probleem niet oplost, is de veer of de ring hoogstwaarschijnlijk beschadigd. In dat geval moet u de hardware vervangen.

De locatie van de vleugels.
In sommige gevallen zakt de vleugel niet gelijkmatig door, maar vanaf de zijkant van het vergrendelingsmechanisme. Meet voordat u de juiste afstelling maakt het canvas langs de diagonale lijnen die elkaar kruisen. Als u verschillende waarden krijgt, moet u de canvasgeometrie aanpassen. Het wordt uitgevoerd in de volgende volgorde: de glazen eenheid wordt voorzichtig van de structuur verwijderd; ontmantel het sandwichpaneel; lijn het frame uit door de lengte van de diagonalen te controleren; draai de bevestigingen vast; een raam met dubbele beglazing en een paneel zijn in het frame geïnstalleerd; installeer glaslatten.

Aanpassing van de balkondeur op het frame in het midden.
Vervorming en verplaatsing van de vleugel vindt plaats onder invloed van temperatuur en andere factoren. Hierdoor valt het in het frame in het middendeel. Als de balkondeur zakt, kunt u dit defect verhelpen door de vleugel naar de scharnieren te verplaatsen. Doe het als volgt: Schuif het deksel naar het onderste scharnier. Steek de sleutel in de schroef en schuif de vleugel. Als dit de situatie niet corrigeert, moet de actie worden herhaald met de bovenste lus. Om problemen te voorkomen, moet u ontwerpen met gegarandeerde kwaliteit bestellen. Vermijd tijdens gebruik plotselinge bewegingen, stoten, onjuiste rotatie van de handgreep, alle elementen moeten periodiek worden gereinigd van vuil en gesmeerde bewegende delen.

 

Offertes ramen en deuren

 Raam Deur

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0200-binnendeuren-plaatsen-prijs.html