Inzake Kunst
Image default
Architectuur

Een schuifdak laten installeren?

Bij de meeste type woningen is het mogelijk om een schuifdak te laten installeren maar dit is allemaal afhankelijk van het dak dat de woning heeft. Bij een plat dak is het namelijk makkelijk om een schuifdak te laten installeren maar bij een schuin dak is dit weer moeilijker.

Als je wil weten of het mogelijk is om een schuifdak te laten installeren moet je hiervoor advies inwinnen bij de experts. Je kunt bijvoorbeeld een aannemer om advies vragen of je kunt een offerte aanvragen. Wanneer je een offerte aanvraagt wordt er namelijk meteen gekeken of het mogelijk is om een schuifdak te installeren en ook wat de kosten hiervoor zijn.

Als het wel mogelijk is moet je niet gelijk akkoord gaan met de offerte die je gekregen hebt. Offertes zijn vrijblijvend en je bent dus nog aan niks verbonden. Je kunt daarom beter bij verschillende aannemers een offerte aanvragen voor het installeren van een schuifdak. Je kunt op deze manier meer informatie inwinnen en je weet ook wat de prijzen zijn bij de verschillende aannemers. Je kunt zo de prijzen ook vergelijken en een keuze maken.

De offertes kun je makkelijk online aanvragen op de website van de aannemer of je kunt ook natuurlijk bellen.