Inzake Kunst
Image default
Kunst

De gulden middenweg

Veel bedrijfseigenaren hebben in het verleden gekeken of het wel of niet rendabel zou zijn om de salarisadministratie en de daarbij behorende verwerkingen uit te besteden, of dat ze het beter toch zelf zouden kunnen doen. Maar de keuze ligt helemaal niet zo simpel: er zijn namelijk nog een tal van andere mogelijkheden, die feitelijk tussenopties zijn tussen het zelf doen of volledig uitbesteden.

Sommige bedrijven kiezen ervoor om iets niet uit te besteden. Niet omdat het niet rendabel zou zijn, maar omdat ze deze, soms gevoelige informatie, liever voor zichzelf houden en zelf willen verwerken. Ook kan het zo zijn dat je er niet op vertrouwd dat een ander het goed zal doen, of dat jij met de gebakken peren komt te zitten op moment dat er iets misgaat. Andere bedrijven zouden het graag wel willen uitbesteden, maar doen het niet omdat de kosten niet opwegen tegen de baten, simpelweg omdat de prijzen die veel salarisverwerkers vragen erg hoog zijn.

Gelukkig is er voor beide gevallen een perfecte oplossing: speciale salarissoftware kan er immers voor zorgen dat het gemakkelijker wordt om het zelf bij te houden, op welke plek dan ook: veel van deze software pakketten zijn namelijk online te raadplegen in een goed beveiligde omgeving.  Daarnaast zit het echte voordeel van deze softwarepakketten in de extra functies die ze hebben. Zo beschikt de software van www.cbbs.nl over verschillende extra functies die jou enorm veel werk besparen, zoals de mogelijkheden om de inhoud te exporteren naar andere bekende programma’s en kan je o.a. de personeelsgegevens makkelijk importeren. Op deze manier kan jij zelf een stuk sneller de salarisadministratie bijhouden en bijwerken, en nemen de kosten logischerwijs af. Op deze manier kan het zelfs zo zijn dat je er juist nog extra profijt bij hebt als je je salarisadministratie niet uitbesteed!

http://www.cbbs.nl/